Jídelní lístek

15.01.2021


   POLÉVKY

Slepičí vývar s masem a nudlemi /1,3,9,12/ 30,-
Kulajda/1,3,7/ 30,-
Madˇarská fazolová s klobásou /1/ 30,-


   Studené předkrmy

100 Domácí utopence 46,-
100 Nakládaný hermelín/1,7/ 50,-


   Denní menu

1. Kulajda/1,3,7/ 130,-
Špaňelský ptáček(vepř.maso), rýže/1,3,7/
Moučník
2. Kulajda/1,3,7 130,-
Smažený sýr,brambory,tat.omáčka/1,3,7/
Moučník
3. Kulajda/1,3,7/ 120,-
Guláš /Special/ (hov. a vepř. maso),bramboráčky/1/
Moučník


   HOTOVÁ JÍDLA

100 Kančí kýta na víně,krokety,/1,9/ 140,-
100 Špikovaná kančí kýta na smetaně , houskový knedlík /1,3,7,9,10/ 140,-
120 Těstovinový salát s kuřecím masem po mexicku /1,3/ 110,-
100 Svíčková na smetaně, houskové knedlíky, brusinkový terč /1,3,7,9,10/ 95,-
Špenát,sázené vejce,brambor/1,3,7/ 95,-
1/4 Pečená kachna, červené a bílé zelí, houskové a bramborové knedlíky /1,3,7/ 135,-
Smažené kalamárové kroužky,pečené brambory,česnekový dresink/1,3,4,7/ 135,-
200 Drůbeží rizoto na kari ,sýr, zelný salat 95,-
100 Vepřové výpečky,zelí,bramborový knedlík/1,3/ 95,-
100 Chicken burger , steak.hranolky,pikant.omáčka /1,3,7/ 145,-
150 Roštěná, sáz. vejce,hranolky, tatarka/1,3/ 140,-


   Saláty

200 Šopský 75,-


   Pečivo

Chléb /1,3,7/ 1,-


Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU
1 Obiloviny obshující lepek - nejedná se o celiakii, výrobky z nich
2 Korýši a výrovky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj
8 Skořápkové plody a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13 Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich


Web by: R@F software